Ajattelin kertoa teille avomiehestäni vähän tarkemmin. :) Hän on syntynyt 1987, minua 3 vuotta vanhempi.  Hän on huumorintajuinen ja aina perus iloinen ihminen.:) Kaikki tulevat hänen kanssaan toimeen jos vain haluaa. Se, mihin minä ihastuin hänessä heti ensimmäisellä tapaamisella oli juurikin hänen huumorintajunsa. Hän on muutenkin tosi rento, eikä ota liikaa ressiä mistään. Kompromissit saadaan tehtyä ilman suurempia ongelmia ja kahnauksia. Hän on mielestäni hyvännäköinen ja pitää itsestään huolta.:)

Mutta jokaisella on myös vikansa. Kotona kun on oppinut että kaikki saadaan valmiina, eikä mistään tarvi huolehtia ite nii sitä ei sitte meidän yhteisessäkään kodissa osata tehdä mitään. Kotitöitä ei voi tehdä ollenkaan. Ei varsinkaan pyytämättä ja jos asiasta sanoo niin tulee vastaus että joo joo kohta. Sitte ku seuraavana päivänä kysyy että teitkö sen mitä pyysin niin tulee vastaus, ai nii mää unohin. On useaan otteeseen saanut nalkuttaa kotitöistä ja muutenkin ku ei voi ees pyykkiä pestä, ja jos sattuu pistään kuivumaan nii ne on narulla tuhanen rutussa eikä pyykit kuivu ollenkaan. Ja sekin ärsyttää kun syödään ruokaa, niin ne astiat jätetään pöydälle homehtuun ja sitte kun yritän niitä esipestä ennenku pistän koneeseen nii ne ruuat on niin juuttunu kiinni, että joutuu ensin päivän liottaan astioita, ennenku vanhat ruuat lähtee pois. Mutta pikku vikojahan nämä on, ja saa vikoja ollakkin en minä sitä sano.

Mutta muuten hän on aivan ihana ja huomaavainen ihminen. Synttärit muistetaan ja jouluna tulee aina aivan ihania joululahjoja.:) Viime jouluna sain upouuden kosketusnäyttöpuhelimen.heart.gif Vuosipäivänkin hän muistaa ja yleensä tehdään jotain kivaa sinä päivänä, tai seuraavana viikonloppuna. Olemme pyrkineet käymään joka vuosi myös reissussa nii saa suhdetta piristettyä kun ei ole vain sitä samaa arkea koko ajan.regular_smile.gif Viime vuonna kävimme viikon reissun Kreikassa, ja 2010 olimme Ranualla pidennetyn viikonlopun 8 hengen mökissä kahdestaan järven rannalla.  Siellä Juuso minua kosikin sitte.heart.gif Osaa mieheni olla myös romanttinen. Hyvin on kuitenkin mennyt tähän asti ja toivottavasti menee tästä eteenpäinki. Ainahan niitä huonojaki hetkiä tulee eikä parisuhde todellakaan ole aina sitä ruusuilla tanssimista, mutta kaikista on selvitty.