Oi ihanaa ihanaa. Ollaan tässä taas ukon kanssa puhuttu vähä vakavemmin, lasten hankkimisesta ja häistä. Mulla kun on periaatteita, että mää haluan naimisiin ennen ku teen lapsia. On sitte puhuttu siitä että onko ihan välttämätön pakko mennä naimisiin ensin, ukolle kun taas on ihan sama ollaanko naimisissa vai ei, ennenku lapsia tehdään.

Nyt ollaan suunnitelmat saatu sitte sille tolalle, että naimisiin mennään kesällä 2013. Kesäkuussa tai heinäkuussa, kuukausi ei oo vielä varmaa. Kuitenki kesällä ku oon aina halunnu kesähäät. Ite oon syntyny kesällä ja muutenki kesä on mun lempi vuodenaika. Muuten ei oo suunnitelmia vielä silleen tehty. Kesä 2012 tulee kuitenki sen verran nopeaa että siihen ei kerkeä häitä suunnitella, joten 2013 on se oikea vuosi.

MItä sitte taas lapsiin tulee, nii on vielä mietinnän alla, että lopetanko pillerit kuukauden jälkeen kun resepti loppuu, vai jatketaanko reseptiä ja lopetan sitten vähä myöhemmin. Kuitenki lähiaikoina ois tarkotus ruveta yrittään. Tuntuu että elämässä on nyt kääntymässä taas uus sivu ja ootan sitä innolla. Vauvakuume on ollu jo jonku aikaa, mutta piti nyt ainaki tuo koulu käyvä loppuun ensin, ettei jää se kesken. Ja töissäki ois tietenki hyvä olla jonku aikaa ennenku äitiyslomalle jo jää. Mutta tässäpä nyt näitä viimeaikaisia puheenaiheita täältä talon sisältä.