Se olis sitte pääsiäissiivous eessä. Huoh, on se mukava ku saa kaiken taas vaihteeksi tehä yksin (ukko töissä). Mutta sitte on kyllä ihana ku saa siivottua ja laitettua kaikkea pääsiäishömppää. Harmi vaan, että ei oo vielä kerenny kertyä mitään laitettavaa kovin paljo. Ite ku asuin kotona siihen asti, ennenku muutin ukon kans yhteen nii äitillä oli kaikki koristeet, ei ite tarvinnu hommata mitään. Ja hoksasinpa tuossa tosiaan, että yksin en oo asunu koskaan. Toivottavasti ei tarttekkaan asua ku se taas tarkottais sitä että ukon kans tulee ero. No, mutta ei tuommosia kannata aatella. Hyh.

Tosiaan, pitäs siivota vaikka ei kyllä pääsiäistä olla kotona ees. On se kuitenki mukava että jotain saa laittaa ku oma koti kuitenki on. Eikä sitä tiedä vaikka soittavat töihin nii sitä pitää lähtä kotikonnuilta takasi sitte. Ollaan siis menossa äitini luokse ja anoppilaan varmaan jo tänään. Otetaan myös Mörri mukaan nii pääsee kattoon enoa ja "serkkua". Jaska kissani kun edelleen asuu äitini luona niin on Mörristä mukava niitäki kissoja nähä. Ja Jaska tosiaan on Mörrin eno tai joku vastaava. Hermanni taas ei oo kyllä mitään sukua, mutta sanotaan sitä serkuksi silti. Hermannin kans Mörri tykkää leikkiä ja nyt ku se saa taas muutaman päivän temmeltää siellä, nii ens viikon se sitte nukkuuki kotona ku on saanu kaikki vauhdit purettua...

Ja mikä parasta, Juuso osti mulle autoon uuden soittimen ja vahvistimen nii saa takakaijuttimetki käyttöön ja pystyy kuunteleen muutaki musiikkia ku radiota. Jospa se tänä iltana ne sais vielä paikolleenki sitte.