Toista päivää sairaslomalla. Vielä huominen päivä ois saikkua ja sitte jos torstaina yrittäis mennä tekemään sen 10 tunnin työpäivän jos vaan pystyy. Olin lauantain ja sunnuntain välisen yön töissä, kävelin aamulla kotia ja pääsin melkein heti nukkumaan. Puolen päivän aikaan heräsin ja olo oli kuin olisin jäänyt jyrän alle. Kurkku oli kipeä, nokka tukossa ja pää oli painava. Mittasin kuumeen ja lämpöä oli jo 37,4. Päivän mittaan kuume nousi peräti 38,4. Olo oli aivan hirveä kun lihaskramppeja tuli tosi paljon, ja muutenkin oli huono olla kun selkäkin paukahti perjatai-iltana.

Selkäni tosiaan rusahti muutaman kerran oikean lapaluun alta ja alaselästä muutaman kerran. Kaverini poikaystävä katsoi selkääni ja sanoi että oikean lapaluun alla on jokin pahasti vialla. Ja se oli kipeä... Lauantaina sitten heräsin, enkä tahtonut päästä sängystä ylös. Koko selkä oli turvonnut ja oikean lapaluun kohdalla oli valtava mustelma, ja mikä pahinta, selkä oli niin kosketusarka ettei pystynyt nojaamaan mihinkään. Kahden tyynyn avulla pystyin istumaan sohvalla ja siitä ei voinut sitten liikkua mihinkään.

Nyt kuitenkin olo on jo parempi. Lämpöä ei ole kuin 37,1 ja kurkkukipukin on helpottanut. Ainoa vaan on ikävää, kun olen niin tukossa ja räkää tulee enemmän kuin jaksaa niistää. Tällä viikolla ei sitte ookkaan ku se torstai vain töitä ja sitten on koko viikonloppu vapaata. Saa parantua rauhassa. Mietin vain, että kannattaako mennä flunssaisena tartuttamaan kaikkia lapsia, mutta toisaalta, jos ei ole kuumetta niin töistä ei sais poissa olla. No, onneksi on huominen päivä vielä aikaa miettiä että mitä tekee, jos olo huononee niin sitten sitä täytyy lähteä takaisin terveyskeskukseen hakemaan vielä torstai sairaslomaa.