Aah ihana lauantai! Heräsin tuossa 8 maissa ku mitä sitä turhaan nukkumaan vapaapäivänä ku sais oikeasti pitkään nukkua... En tajua että miksi aina käy näin. Ens viikolla ku pitäs kaheksalta herätä töihin nii johan nukuttaa kamalasti.

Tänään sitte on kiireinen päivä. Tunteroisen päästä pitäis lähteä ajeleen kampaamoa kohti, sain ukolta joululahjaksi lahjakortin, joka sisältää hiusten leikkauksen ja monivärjäyksen. Ootan innolla että pääsee tekemään jotain uutta taas ja saa tämän ärsyttävän punaisen värin pois. Tai eihän tämä enää mikään punainen oo ku marraskuussa viimeksi värjätty koko tukka. Hyvä saaha sitte nuoki kuivat latvat pois jne. ku viimeksi näitä hiuksia on leikattukki reilut 8 kuukautta sitte. En hirveästi oo yksin niitä nyt leikelly ku veitsellä saa paljo parempaa jälkeä ku saksilla. Nii jospa se ukon sisko sais nyt tämän kuosiin, ammattilainen ku on.

Sitte pitäs lähtiä kotikonnuille taas äitiäki kattomaan ja sit tätiä ja serkkupoikaa ku en oo niitäkään joulun jälkeen taas nähny. Ja pitäähän mun näyttää niille uus lävistys! Vaikka tiiän että sieltä tulee samanlainen tuomio ku kaikilta muiltaki. Kukaan kun ei suvussa lävistyksistä tykkää. Yhellä ei oo ees korvakoruja. Mutta yllättävää kyllä, äiti oli yllättävänki rauhallinen, ja on jopa sanonu jo että ihan nättihän tuo on, kunhan ei koko ajan näy. Vaikka sanooki sitte aina perään, että silti en rahojani tuollaisiin turhuuksiin käyttäisi. Ite se taas haluais tatuoinnin. Onko sekään nyt sitte sen tarpeellisempi ku lävistykset. Ja tietenki sitte pitää käydä samalla mummulassa mummua ja pappaa kattomassa. Huomenna sitte taas hirviää kyytiä takas tänne.