Heips kaikille!

Viime viikko oli aivan kamala! Torstaina oli siis tarkoitus mennä töihin. Pomo ei kuitenkaan päästäny ku oli sillon keskiviikkona vielä lämpöä ja kävin sitte torstaina jo lääkärillä. Lääkäri kuunteli keuhkoja pitkään ja kurkusta se totesi että onpas hirviän näkonen ja ettei koko tauti parane enää ilman lääkekuuria. Sain sitte 10 päivän antibioottikuurin. Tuntui hassulta saada sellainen kuuri kun yleensä kaikki kuurit mulla on ollu puolta vahvempia. Mutta hyvä ku kerranki pääsi vähä vähemmällä. Iltapäivällä torstaina sitte nousi taas vähä lämpö, mutta sen jälkeen ei oo ollu kuumetta ku kuurin alotin. Viikonloppu meni äidin luona ja anoppilassa vieraillen. Käytiin myös semmonen extempore reissu tädin aviomiehen luona ku seki oli yksinään kotona. Ite olin kuskina ku oli sen verran huono olo eikä voinu muutenkaan mitään ottaa kuurin takia. Mukavaa oli silti, vaikka hiekkapaperi oliki kurkussa koko ajan ja aamuisin ei oikein ääntä lähteny.

Tänään menin sitte taas töihin iltavuoroon. En kyllä kerenny olla ku pari tuntia nii työkaverit passitti takas kotiin sairastaan. Hoidosta oli jääny pois muutamia lapsia nii mua ei oikeastaan tarttettukkaan ees siellä. Ens viikolle tulee vaan sitte enempi tunteja tehtäväksi, mutta mieluummin mää teen pitempää päivää terveenä ku normipäivän sairaana. Piti muka levähtää tänään ku tulin kotiin, mutta pesin mää pyykkiä ja laitoin astioita ja tein ruokaa. Nyt sitte oottelen ukkoa kotiin, seki pääsee aikasemmin töistä ku ei ollu kuulema kerenny ruokatuntia ees pitää.

Tämä viikko menee mukavasti kun on neljä iltavuoroa ja yks aamuvuoro vaan. Ukollaki on iltavuoroviikko nii keretään nähä taas enempi. Ja ihmeellistä, toinen viikonloppu peräkkäin vapaata. Saa nähä millon saa sitte seuraavan kerran viikonlopun vapaaksi. Ens viikonloppuna aattelin sitte lähtä kattoon enoani ku en oo sitäkään nähny joulun jälkeen ollenkaan. Uus kumppani ku on nii aika menee sen ja uuden perheen pyörityksessä. Mikä on välillä hankalaa kun toisella puoliskolla on lapsi ja enollani ei ole, niin uuteen tilanteeseen on totutteleminen, eikä yhteistä kahdenkeskistä aikaa oo sitte nii paljo, Ja ymmärtäähän sen, muistan mää itekki että piti saada kahdestaanki olla suhteen alkuvaiheessa. Nyt pystyy olemaan jo muidenki kans samaan aikaan.