Tässä yhtenä päivänä ostettiin Mörrille Mustista ja Mirristä kuivattuja kaloja, namitikkuja ja kissanminttukarkkeja tuliaisiksi. Meillä on tapana hemmotella Mörriä melkein joka päivä ku se on nii ihana kissa. Kissanmintut oli alennuksessa eikä oltu aikasemmin sille niitä ostettu. No, sitten ku niitä muutama nappi annettiin nii koko kissa meni ihan sekaisin! Se rupes puremaan meidän keittiön puupenkkejä, rappas kaikki matot ihan rullalle ja kurisi ja nauku. Lopulta se ei enää jaksanu juosta ympäri taloa nii se heittäyty selälleen maton päälle, ihan niinku ois kuollu... Tiiän kyllä että meijän kissa on muutenki vähä omalaatuinen, mutta en uskonu että se vois enempää sekaisin mennä. Oli hupaisa kattoa sen menoa, tuumattiin vaan ukon kanssa sitte, että ei taijeta seuraavalla kerralla antaa nii monta namia kerralla.

On sillä sitte normi kaupastaki ostettuja nameja, ja yleensä mää pistän niitä sellaiseen aktivointipalloon, jota se saa sitte käännellä ja pyöritellä ja sieltä tulee sit aina vähä kerralla nameja ulos. Eilen Mörri ei sitte tykänny yhtään ku ukko ei antanu sille tarpeeksi nameja. Ukko rupes pelaamaan pleikkarillaan ja Mörri oli kuulemma huutanu sille keittiöstä. Ukko kun ei ollu siihen mitenkään noteerannu nii kissa oli hypänny keittiön pöydälle hellan viereen ja sitte aukassu namikaapin ja hypänny sinne. Oli kaikki namipussit tiputtanu alas ja osa ku on auki, nii nehän oli levinny sitte pitkin keittiön lattiaa. Sieltä se sitte yritti raivona kerätä suuhunsa mahollisimman paljo nameja ennenku ukko kerkes laittaa ne takas kaappiin. Tämä ei ollu Mörrille tietenkään vieläkään riittäny, ja lopulta se oli naukunu liesituulettimen päällä...

Se kyllä keksii kaikki sellaiset paikat mihin se nimenomaan ei sais mennä, sillon ku se on suuttunu. Ennen se ei oo kyllä liesituulettimen päällä ollu, että se oli uutta. Ja kissasta tosiaan huomaa sen ku se on jostain suuttunu, tai joskus se ihan selvästi huutaa mm. jos se on menossa pöydälle. Siitä näkee kun sitä tarkkailee että se huutaa, katsoo meitä ja sitte taas pyötää ennenku se hyppää. Ja ei varmasti ennen lähe alas, ennenku nousee jostain sohvalta tms.

Muutenkaan ei oo välttämättä hyvä asia että se osaa aukoa nuita ovia. Monesti se aukasee vessanoven ja menee lavuaariin nukkuun, sitte se on ihan kissankarvoissa (tai ukon partakarvoissa). Tai sitte se tunkee tiskipöydän alle, ja kolluuttaa kaikki pullot ja tälkit alas sieltä, mitä ei oo muistettu viedä kauppaan, tai sitte se yrittää mennä roskikseen. Pitäs pistää lapsilukot oviin nii se ei saa niitä auki.