Heipparallaa! Eilen oli yks elämäni parhaimpia päiviä. Ostin itelleni auton! Se on semmonen ihana punanen seat. Oon jo pitkään ettiny sopivaa autoa, mutta nyt se sitten oikein kolahti. Auto on aivan mahtava ajaa, ei tuu selkä kipeäksi pitkälläkään matkalla, kun tuossa tultiin vähän aika sitte kotia vähä pitemmältä matkalta. Tosi hyvässä kunnossa, eikä maksanukkaan paljo.

Huono juttu tässä oli vaan se, ku yritin netissä maksaa suoraan myyjän tilille rahat, nii op vaati että kännykällä pitää varmistaa maksu. Kännykkään tuli siis luku, joka piti olla oikea. No op ei sitä kuitenkaan hyväksyny enkä saanu maksettua sitä autoa sitte. Kirjauduin ulos op:n sivuilta ja kirjauduin takasi sitte sisään nii avainlukulista oli lukittu... Ku se homma keskeyty ja yritettiin peruuttaa sitä maksua nii se koko kone meni jotenki sekasi eikä muuta vaihtoehtoa ollu. Nyt pitää sitte viikon alusta lähtä pankkiin, että saan uuden avainlukulistan. Aijon kyllä antaa palautetta tuosta. Ku jos kännykkään tulee luku jonka pitäis sopia ja se ei sitte sovikkaan nii mitäs sitte. Menee aina avainlukulista lukkoon ku ei tuo homma toimi. Muutenki ihan älytöntä että kännykällä pitää varmistaa isompien summien siirrot, ku laskujaki maksaessa tarttee jo kahta avainlukua että saa ne laskut jumaliste maksettua... Vähänkö aijon tosiaan sanoa muutaman valitun sanan kunhan pankkiin asti pääsen.

Eilen mentiin sitte käymään taas kotikonnuilla ja ite jäin äitini luokse, värjäsin tädiltäni hiukset ja vietettiin saunailtaa. Illasta lähettiin sitte käymään paikallisessa kun sinne tuli oikein bändi soittamaan. Bändi oli hyvä ja sai tanssia niin paljo ku vaan jakso, aivan mahtava ilta oli kyllä! Ja tämäki päivä on ollu sitte hyvä ku ajelin kyläkierroksia autolla ja osa halus sitte käydä myös koeajamassa sen. Enoki sano että hyvä auto ajaa ja vaihteetki vaihtuu vaivattomasti, kytkinki oli tosi hyvä, ei liian raskas kuulemma. Semmosta siis eilen ja tänään.