Ajattelin taas kertoa napakorun paranemisprosessista. Tosiaan, nyt koru on ollut vähän reilut pari kuukautta ja voin sanoa että itse korun reikä ei ole enää kipeä. Mutta, korun vasen puoli kuivuu tosi paljon, ja minähän kun oon nii kärsimätön että revin sitte aina sen kuivuneen/ruven pois, nii se on sitte ihan punainen sieltä alta kun se parantunu iho lähtee aina mukana... Ei sekään nyt sillälailla kipiä oo, mutta arka se on. Oon yrittäny sitä rasvata ja sillon se onki parempi ku rasva saa rauhassa imeytyä ja punaisuuski sitte häviää pois. On se nyt paremmassa kunnossa kuin esim. kaks viikkoa takaperin. Pitäs vaan antaa olla sen ja rasvata vaan eikä aina repiä sitä kuivaa pois. Reiästä tulee edelleen nestettä, mutta sekin on vähentyny siitä, mitä sitä aikaisemmin tuli.

Reiän ympärys yläpallon kohdalta on hieman ärtyny, mutta mitä oon kyselly kavereilta, joilla on napakoru nii niilläki on samoja ongelmia yläpallon kohdalla kun monet vaatteet siihen osuvat. Alapallon reiän ympärys on taas tosi hyvässä kunnossa, välillä sekin vähän kuivuu, mutta kun pistää rasvaa nii se jotenki kosteutuuki paljo helpommin. Mutta se saaki olla rauhassa ku reikä on just ns. navassa. Koru liikkuu hyvin, joskus kun alapallon ympärys kuivuu nii koru jää vähä kiinni, reikä kun on sen verran nafti. Mutta seki lähtee irti ilman repimistä kun yläpalloa vähän painaa. Koru liikkuu erinomaisesti myös sivusuunnassa, eikä käy kipeää liikutellessa.

Viime perjantaina sitte ostin jo uuden napakorun. Ajattelin että kunhan oon sen kolme kuukautta tuota ekaa korua pitäny nii vaihan sitte tuohon uuteen. Hyvä vaihtaa näin keväällä, ja antaa sitte olla kesän yli ku kesä on muutenki nii kuumaa ja tulehtumisaltista aikaa, että en halua navan tulehtuvan nyt, ku sain pidettyä sen alussa nii hyvässä kunnossa ettei se tulehtunu.

Tässä uusi napakoruni. Vähä huono kuvalaatu, mutta koru on vaaleansininen ja myös tuossa yläpallossa on pieni kivi, joka myös vaaleansininen.