Olin viime viikolla taas pari päivää tosiaan töissä siellä ryhmäperhepäiväkodissa, nii nyt sitte viikonlopun aikana tuli flunssa. En ymmärrä ku aina ku meen tuonne ryhmikseen töihin nii tuun sairaaksi. Toisaalta, sielläki oli nyt sairaita, flunssasia lapsia nii en yhtään ihmettele että se mulla taas tuli ku tuntuu että mulla on tosi huono vastustuskyky. Eilen oli kurkku kipeä ja aattelin että ei voi olla totta, taas se rulee se streptokokkibakteeri. Tänä aamuna ku heräsin nii ei kuitenkaan kurkku ollut enää kipeä, nokka vaan vuotaa ja meinaa yskittää, ja ääni tietenkin on paineessa. Normi flunssa siis. Eilen oli lämpö 37 asteessa ja oli tosi huono olo, tänään ei oo lämpöä ollu ja on jaksanukki paljo paremmin taas. Huomenna pitäis sitte lähtä töihin. Mikäli olo ei tästä huonone.

Muuten oli mukava viikonloppu. Perjantaina ajelin tädin luokse kylään ku ei tarttenukkaan olla viikonloppuna töissä, ja seuraavana päivänä ajelin sitte katsomaan äitiä. Siinä taas katseltiin matkoja ku ollaan syksyllä lähössä ulkomaille ja kyllähän sieltä yks kiva matka löytyki. Nyt pitäs saada vaan kaikkien suostumus ja hyväksyntä hotellille nii päästäis varaamaan matka, ettei kerkeä kaikki mennä. Ihana päästä taas matkustamaan ku vuosi sitte päässy ekan kerran ja reissu oli aivan mahtava! Toki oon koulun kans kiertäny maailmaa, mutta ei nuo "opintoretket" oo samanlaisia ku se että pääsee ihan vaan lomalle eikä tartte mitään koulu tai työtehtäviä tehä.

Tänään sitte aloitin taas vaihteeksi ruokapäiväkirjan. Täytyy pitää vähä kirjaa että mitä tuonne suuhunsa laittaa. Tätini karppasi n. kuukauden verran nii sain siltä hyviä vinkkejä mitä kannattaa syödä jos haluaa syöfdä vähän hiilihydraatteja. En tosin itse ala miksikään karppaajaksi, mutta löytyi sieltä muutamia tuotteita mitä voi vaihtaa vähempi hiilihydraattiseen. Vielä ois reilu kuukausi aikaa laihduttaa ja sitte onkin punnitus ja enoni lupasi maksaa 10 euroa per pudotettu kilo. Muutamia kiloja pitäis saada vielä lähtemään nii olisin tyytyväinen. Siinäpä ne tärkeimmät taas tällä kertaa. Ehkä myöhemmin tänään yritän taas muutamia runoja rustailla tänne.