Ihanaa päivää kaikille! Tänään tuli ukon kans 4 vuotta täyteen yhteistä taivalta ja monta ihanaa hetkeä on vielä edessäki. Vuosipäivän kunniaksi käytiin syömässä ja sitte vähä shoppailtiin. Tai minä shoppailin ja ukko käveli perässä. Kyllä se ukkoki joitain vaatteita katteli mutta seki on nii nirso ettei sille kelpaa oikein mitkään vaatteet. Ite löysin läjän elokuvia ja uudet ihanat kengät. (Oon oikiasti hirviä kenkäfriikki ja omistan ainaki 30 paria kenkiä. Joku aika sitte heitin tuskaisena monet parit roskiin, ku ukolla alko nouseen jo savu päästä ku joka paikka oli kenkiä täynnä.) Käytiin sitte samalla tädin luona kylässä.

Kotiin tultiin joku tunti sitte ja rupesin taas hätäilemään sitä kun työsopimus loppuu 26 päivä eli maanantaina, eikä oo töitä tiedossa. No, kävin sitte mol:n sivuilla taas kattelemassa ja löysin kuin löysinki oman paikkakunnan listasta ja vieläpä sellaista työtä mitä haluaisin lähihoitajana tehä. Oon aikasemminki ollu kyseiseen henkilöön yhteydessä (vanhustyön johtaja), joka toivoi pikaista yhteydenottoa ja nyt vihdoin ja viimein saatiin aika sovittua ens viikon tiistaille. Pääsen siis vihdoin ja viimein haastatteluun ja toivottavasti se poikii sen verran, että saisin sijaisuuden paikan sitte. Ihanaa ku taas näyttää siltä, että elämä menee niinkuin pitääkin eikä tartte nii huolehtia tuosta rahasta. Vielä kun sais sen sopivan auton hommattua niin olisi tosi kiva.

Ens viikon perjantaina ois sitte vielä nielurisojen leikkaus edessä. Se vähän jännittää, mutta jospa nuo taudit helpottaisi sen jälkeen. Parin viikon sairasloma siitä kyllä tulee, mutta se on pientä siihen verrattuna ettei tartte 3-6 angiinaa sairastaa vuodessa. Että tällaista tällä kertaa. Paljo tulee taas tapahtumaan vähän ajan sisään, ja minä niin tykkään siitä!